Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X
Op werkdagen voor 14.00uur besteld, dezelfde dag verstuurd!
Eenvoudig bestellen

 • Kies uw product
 • Vul gegevens in
 • Reken veilig af

Hill's Prescription Diet Metabolic + Urinary (Stress) kattenvoer

Hill's Prescription Diet Metabolic + Urinary (Stress) kattenvoer Vergroten
 • Verpakking
 • Aantal
 •  
 • 4 kg
 • € 42.95 (€ 10.74/kg)
 •  
 • 2 x 4 kg
 • € 79.95 (€ 9.99/kg) Meest verkocht
 •  

Hill's Prescription Diet Metabolic + Urinary (Stress) is speciaal ontwikkeld voor katten die naast hun overgewicht ook last hebben van FLUTD. 

Let op! Het kan zijn dat u een zak ontvangt waar niet het woord "stress" op vermeld staat. Dit zijn de oude verpakkingen maar het voer is exact hetzelfde als u gewend bent.

Meer details

Hill's Prescription Diet Metabolic + Urinary kattenvoer

Hill's Prescription Diet Metabolic + Urinary kattenvoer helpt u om het terugkomen van urineweg aandoeningen bij uw kat te voorkomen. Daarnaast is het voer er ook op gericht om het lichaamsgewicht van uw kat te verminderen. Het voer is zo gemaakt dat het op een natuurlijke manier gebruik weet te maken van het energiegebruik van uw kat. Hierdoor wordt de kans op overgewicht verkleint. Stress is een van de belangrijkste oorzaken voor aandoeningen aan de urinewegen. Het toegevoegde L-tryptofaan & melkeiwithydrolysaat zorgen ervoor dat de strees bij uw kat beperkt wordt.

Door de samenstelling van Hill's Prescription Diet Metabolic + Urinary kattenvoer heeft uw kat geen hongergevoel tussen de maaltijden door. Het voldane gevoel zorgt ervoor dat de kat naast zijn maaltijden minder eet. Door wetenschappelijk onderzoek is aangetoond dat het voer struvietstenen in 7 dagen weet op te lossen. Het voer heeft een goede smaak waardoor veel katten er van zullen smullen. Voor het verlagen van het lichaamsgewicht is een speciale hoeveelheid voer per dag noodzakelijk. U kunt verschillende verpakkingen van Hill's Prescription Diet Metabolic + Urinary kattenvoer goedkoop via onze website kopen.

De houdbaarheid van Hill's Prescription Diet Metabolic + Urinary kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Hill's Prescription Diet Metabolic + Urinary kattenvoer

Kip- (26%) en kalkoenmeel, maïsglutenmeel, maïszetmeel, cellulose, brouwersrijst, tomatenpuree, lijnzaad, kokosnootolie, soja-olie, eiwithydrolysaat, mineralen, visolie, L-lysine, DL-methionine, gedroogde wortelen, L-carnitine, vitaminen, taurine, L-tryptofaan, melkeiwithydrolysaat, sporenelementen en beta-carotene.Met een natuurlijk antioxidant (gemengde tocoferolen).

Analytische bestanddelen:

Bèta-caroteen (810 mg/kg), Calcium (0.76%), Chlorides (0.85%), Crude ash (5.3 %), Eiwit (36.8%), Fosfor (0.66%), Kalium (0.76%), Koolhydraten (NFE) (29.6%), L-Carnitine (528 mg/kg), L-Lysine (3800 mg/kg), L-tryptophan (2.25%), Magnesium (0.07%), Milk Eiwit hydrolysate (7001 IU/kg), Natrium (0.33%), Omega-3 vetzuren (1.35%), Omega-6 vetzuren (3.06%), Potassium Citrate (756 IU/kg), Ruwe celstof (10.2%), Taurine (2544 mg/kg), Vet (12.5%), Vitamine D (2 mg/kg), Vocht (5.5%), Zwavel (0.74%)

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Hill's Prescription Diet Metabolic + Urinary kattenvoer
Streefgewicht Correctie overgewicht Behoud lichaamsgewicht
  Gram Gram
2 30 40
3 35 55
4 45 70
5 55 80
6 60 95
7+ 10 gram per kg 15 gram per kg

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. Dit voer is lang genoeg houdbaar bij het aanbevolen gebruik.
 

Ander merk?

Bent u in plaats van Hill's Prescription Diet Metabolic + Urinary kattenvoer op zoek naar ander voer voor uw kat dan kunt u kijken naar Hill's Prescription Diet Kat C/D Multicare Pouch Kip 85 gram. Voor een compleet overzicht van al het voer van Hill’s Prescription Diet kijkt u op de merkpagina!
 

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie