Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X
Op werkdagen voor 14.00uur besteld, dezelfde dag verstuurd!
Eenvoudig bestellen

 • Kies uw product
 • Vul gegevens in
 • Reken veilig af

Frolic Krokant & Mals kip

Frolic Krokant & Mals kip Vergroten
 • Verpakking
 • Aantal
 •  
 • 1 kg
 • € 3.10 (€ 3.10/kg)
 •  

Frolic Krokant & Mals kip is een gezonde en complete maaltijd. De mix van veel verschillende ingrediënten zorgt ervoor dat uw hond nog lang actief en gezond kan leven.

 • Vol groente en granen
 • Voor sterke botten en tanden
 • Smakelijke voeding

Meer details

Frolic Krokant & Mals kip 

Frolic Krokant & Mals kip is een gezonde en complete maaltijd. De mix van veel verschillende ingrediënten zorgt ervoor dat uw hond nog lang actief en gezond kan leven. Het voer bestaat namelijk uit een variatie aan kip, groenten en granen. Dit is de basis voor de complete voeding voor een hond. Aan het voer zijn ook belangrijke vitaminen en mineralen toegevoegd. Deze verhogen de vitaliteit en gezondheid van uw huisdier. Daarnaast geven deze stoffen de hond sterke botten en tanden én een optimale spijsvertering. Het is niet alleen een perfecte maaltijd voor uw hond, hij zal het ook erg lekker vinder door de smaak en de verschillende texturen. De eiwitten, afkomstig uit de kip, brengen een goede smaak met zich mee en zorgen ervoor dat de spieren goed ontwikkeld en onderhouden worden. 

Aan Frolic Krokant & Mals kip zijn minder kleur- en smaakstoffen en suikers toegevoegd. 

De houdbaarheid van Frolic Krokant & Mals kip staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ). 

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw hond gemakkelijk online bestellen. Wilt u Frolic Krokant & Mals kip goedkoop kopen voor de laagste prijs, bestel dan bij ons!
 

Ingrediënten Frolic Krokant & Mals kip 

Samenstelling Granen (waarvan 4% volledige maïs, 4% volkorentarwe in de oranje brokken), vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 4% kippenvlees in de malse en bruine brokken, waarvan 4% vers vlees in de malse brokken), oliën en vetten (waarvan 0,35% visolie, 0,4% zonnebloemolie in de donkerbruine brokken), plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten (waarvan 2% gedroogde bietenpulp), mineralen, groenten (waarvan 4% worteltjes in de oranje brokken, waarvan 4% sperziebonen in de groene brokken)

Toegevoegde stoffen:
Voedingsfysiologische additieven:
Vitamine A (6.500 IE/kg), vitamine D3 (1.625 IE/kg), vitamine E (118 mg/kg), calciumjodaat watervrij (2,5 mg/kg), kopersulfaat pentahydraat (21 mg/kg), mangaan-(II)-sulfaat-monohydraat (175 mg/kg), natriumseleniet (0,85 mg/kg), zinksulfaat monohydraat (295 mg/kg).

Analytische bestandsdelen
Ruw eiwit (17,0%), ruw vet (16.5%), ruwe vezel (2.0%), ruwe as (7.0%), calcium (1.1%), fosfor (0.9%), vocht (19.0%), metaboliseerbare energie (352.0 kcal/100 g)
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.
Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw hond. 

Voedingsadvies Frolic Krokant & Mals kip
Volw. Gewicht van de hond (kg) Hoeveelheid voer per dag
Gram
5 90
10 155
20 260
30 350
40 435
50 515

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar hondenvoer voor de kleinere hond? Bekijk dan onze Frolic hondenvoer pagina. Hier vindt u bijvoorbeeld Frolic Mini Compleet voor de hond.

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie