Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X
Op werkdagen voor 14.00uur besteld, dezelfde dag verstuurd!
Eenvoudig bestellen

 • Kies uw product
 • Vul gegevens in
 • Reken veilig af

Fokker Smart Customized hondenvoer ACTIE

Fokker Smart Customized hondenvoer ACTIE Vergroten
 • Verpakking
 • Aantal
 •  
 • 3 kg
 • € 18.50 (€ 6.17/kg)
  € 15.95 (€ 5.32/kg)
 •  
 • 2 x 3 kg
 • € 35.95 (€ 5.99/kg)
  € 28.95 (€ 4.83/kg) Meest verkocht
 •  

Fokker Smart is speciaal ontwikkeld voer voor Jack Russell Terriërs, West Highland White Terriërs, Dwergschnauzers en Teckels vanaf een leeftijd van 10 maanden.

Meer details

Fokker Smart Customized hondenvoer

Fokker Smart Customized hondenvoer is volledige voeding die bedoelt is voor rashonden van 10 maanden en ouder. Rashonden hebben andere voeding nodig dan kruisingen. Op basis van jarenlange ervaring en de inzichten van experts heeft Fokker voer ontwikkeld dat uiterst nauwkeurig op uw rashond is afgestemd. Hierdoor krijgt uw rashond de perfecte voeding en kan deze in de kracht van zijn leven er het maximale uithalen. Rashonden hebben vaak een gevoelige vacht, kwetsbare gewrichten en soms de neiging tot overgewicht. Fokker Smart Customized hondenvoer helpt om al deze symptomen bij uw hond te bestrijden of voorkomen.

Fokker Smart Customized hondenvoer bevat zalmolie en aminozuren die helpen om huidirritaties bij uw hond te voorkomen. Daarnaast zorgt het ervoor dat de vacht mooi glimt. Dor de toevoeging van chondroïtine en glucosamine worden de gewrichten en het kraakbeen van uw hond ondersteund. Daarnaast is er l-carnitine toegevoegd om de opname van de in het voer aanwezige voedingsstoffen te bevorderen. Tevens zorgt dit ervoor dat vet wordt omgezet in energie. De hoge verteerbaarheid zorgt ervoor dat de ontlasting van uw hond nagenoeg geurloos is. De toevoeging van Yucca versterkt dit effect nog eens. Door de unieke samenstelling van dit voer gaat uw rashond gelukkig en gezond door het leven. Fokker Smart Customized hondenvoer kunt u het beste bij Brekz bestellen, het voer wordt de volgende dag bij u thuisbezorgd.

De houdbaarheid Fokker Smart Customized hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Ingrediënten Fokker Smart Customized hondenvoer

Gevogeltemeel (32%), maïs, rijst (14%), gerst, pluimveevet, bietenpulp, mineralen, gist (1%), lijnzaad, eipoeder (1%), zalmolie (0,5%), inuline (0,4%), lecithine (0,3%), chondroïtine (0,1%), glucosamine (0,1%), yucca (0,01%).

Analytische bestandsdelen

Ruwe Eiwit (26%), Ruwe Oliën (18%), Ruwe celstof (2,5%), Ruwe as (6%), Vocht (9%).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A, Vitamine D3, Vitamine E, Vitamine C, Koper, Jodium, Mangaan, IJzer, Zink, Taurine.

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Fokker Smart Customized hondenvoer

Volwassen gewicht in kg Normale activiteit Hoge activiteit
  Voer in gram Voer in gram
3 50 70
4 70 80
5 85 100
6 95 110
7 110 125
8 125 140
9 140 160

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ander Merk?

Bent u in plaats van Fokker Smart Customized hondenvoer op zoek naar ander voer voor uw hond dan kunt u kijken naar Fokker Adult M Hondenvoer. Voor een compleet overzicht van al het voer van Fokker kijkt u op de merkpagina.
 

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie