Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X
Op werkdagen voor 14.00uur besteld, dezelfde dag verstuurd!
Eenvoudig bestellen

  • Kies uw product
  • Vul gegevens in
  • Reken veilig af

Voer Voor Drachtige en zogende katten

Speciaal voeding voor drachtige katten. Tevens zijn de meeste soorten ook geschikt voor kittens en katten in de zoogperiode.
Lees meer..

Kattenvoer voor een zogende kat

Zogende katten hebben andere en vooral meer voeding nodig dan gewone katten. Vandaar dat u hier verschillende soorten kattenvoer voor een zogende kat kunt kopen. Op deze pagina vindt u behalve voer voor zogende katten ook voer voor uw kittens of uw drachtige kat. Voor uw zogende kat is het belangrijk dat de melkproductie op pijl blijft. Daarnaast is het zogen een periode waarin er veel van de moeder gevraagd wordt. Hierom is het belangrijk dat de weerstand van uw zogende kat goed ondersteund wordt.

Tijdens de zwangerschap is het belangrijk dat de organen van de moeder goed beschermd en ondersteund worden. Met al deze factoren wordt rekening gehouden wanneer uw kattenvoer koopt voor een drachtige kat. Dankzij onze aanbiedingen en onze ruime ervaring met kattenvoer zijn bij ons altijd de juiste producten te koop.

De houdbaarheidsduur van kattenvoer voor een zogende kat varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Assortiment kattenvoer voor een zogende kat

U heeft bij ons keuze uit drie verschillende soorten kattenvoer voor uw zogende kat. Royal Canin Queen kattenvoer geeft u aan uw kat vanaf de eerste dag van de krolsheid tot aan het einde van de zoogperiode. Dit voer is namelijk aangepast aan de behoeften van zowel de drachtige als de zogende kat. Het helpt de weerstand en de conditie van de moeder op pijl te houden.

Voor voer dat zowel geschikt is voor uw kittens als voor uw zogende of drachtige kat raden wij Royal Canin Kitten aan. Dit voer kunt u geven aan kittens tot 12 jaar en aan uw zogende of drachtige kat. Dit voer beschermt het gebit van de jonge kittens, zorgt voor een evenwichtige darmflora en stimuleert een optimale opname van eiwitten.

Ander voer dat geschikt is voor zowel uw kittens als de drachtige of zogende kat is Iams Kitten & Junior kattenvoer. Dit voer voorziet uw kittens van de juiste vitaminen en mineralen om ze gezond te houden en geeft uw zogende of drachtige kat de energie die het nodig heeft. Naast verschillende soorten voer hebben we ook een hulpkit die u helpt bij het voeden van uw kittens.


Kitten of een volwassen kat?

Naast kattenvoer voor een zogende kat bieden we ook andere soorten kattenvoer aan. Zodra uw kat niet meer zogend is kunt u weer overstappen op voer voor een volwassen kat. Behalve voer voor uw zogende kat kunt u ook kijken naar voer dat speciaal gemaakt is voor uw kitten.