Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X
Op werkdagen voor 14.00uur besteld, dezelfde dag verstuurd!
Eenvoudig bestellen

 • Kies uw product
 • Vul gegevens in
 • Reken veilig af

Almo Nature Classic Raw Pack Kipfilet met Ham 55 gr

Almo Nature Classic Raw Pack Kipfilet met Ham 55 gr Vergroten
 • Verpakking
 • Aantal
 •  
 • Per 24
 • € 19.95
 •  

Almo Nature Classic Raw Pack Kipfilet met Ham is een hoogwaardige aanvullende voeding die geschikt is voor volwassen katten van alle rassen.

 • Een smakelijke en vleesrijke aanvullende voeding
 • Geserveerd in een voedzame bouillon
 • Bereid met de beste ingrediënten

Meer details

Almo Nature Classic Raw Pack Kipfilet met Ham

Almo Nature Classic Raw Pack Kipfilet met Ham bestaat uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten. Natuurlijk voeding heeft een hoogstaande smaak waardoor vele katten er van zullen smullen. De Raw Pack producten van Almo worden rauw verpakt. Vervolgens worden ze in folie gebakken. Dit proces zorgt ervoor dat de voedingsstoffen en de smaak van de ingrediënten die in het voer aanwezig zijn optimaal behouden blijven. Deze vlees met kip maaltijd is een bewuste keuze om uw kat een gezonde en smaakvolle maaltijd aan te bieden. Door de hoge kwaliteit van de voedingsstoffen en de nauwkeurige manier van produceren en conserveren kunt u uitstekende en hoogwaardige voeding aan uw kat bieden.

Almo Nature Classic Raw Pack Kipfilet met Ham bestaat uit natuurlijke ingrediënten. Het kippenvlees is afkomstig van kippen die een vrije uitloop hebben gehad. Daarnaast is de ham afkomstig van varkens die in een vrije omgeving rond hebben kunnen lopen. De dieren hebben dus allemaal een natuurlijk leven gehad. Daarnaast zijn ze niet volgestopt met hormonen of antibiotica die de voedingswaarde van het vlees alleen maar naar beneden zouden halen. Het vlees wordt bereid door middel van een sterilisatieproces op hoge temperatuur. Hierdoor blijft de smaak optimaal behouden. De rauwe voeding bevat meer bouillon dan de andere producten van Almo waardoor de kat op natuurlijke wijze gestimuleerd wordt om te drinken. Op deze manier zorgt Almo Nature Classic Raw Pack Kipfilet met Ham er ook voor dat uw kat voldoende vocht binnenkrijgt. In de maaltijd zijn geen toegevoegde voedingsmiddelen te vinden. Er zijn geen chemische conserveringsmiddelen gebruikt of kleurstoffen om het voer er beter uit te laten zien. Het voer is puur natuur waardoor uw kat er extra van kan genieten.

U kunt Almo Nature Classic Raw Pack Kipfilet met Ham goedkoop online bij Brekz kopen.

De houdbaarheid van Almo Nature Classic Raw Pack Kipfilet met Ham staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Almo Nature Classic Raw Pack Kipfilet met Ham

Kipfilet (67%), kippenbouillon (24%), ham (8%), rijst (1%).
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Almo Nature Classic Raw Pack Kipfilet met Ham

Gewicht van de kat in KG Hoeveelheid voer in gram
4 110

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ander voer?

Bent u in plaats van Almo Nature Classic Raw Pack Kipfilet met Ham op zoek naar ander voer voor uw kat kijk dan eens naar Almo Nature Classic Nature Kip & Garnalen. Voor een volledig overzicht kunt u kijken bij al het natvoer van Almo.

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie