Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X
Op werkdagen voor 14.00uur besteld, dezelfde dag verstuurd!
Eenvoudig bestellen

 • Kies uw product
 • Vul gegevens in
 • Reken veilig af

Almo Nature Classic Light met Skipjack Tonijn 55 gr

Almo Nature Classic Light met Skipjack Tonijn 55 gr Vergroten
 • Verpakking
 • Aantal
 •  
 • Per 24
 • € 17.95
 •  

Almo Nature Classic Light met Skipjack Tonijn 55 gram is een aanvullende kattenvoeding op basis van natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit.

 • Heerlijk natvoeding
 • Op natuurlijke wijze bereid
 • Bevat essentiële voedingstoffen

Meer details

Almo Nature Classic Light met Skipjack Tonijn 55 gram

Almo Nature Classic Light met Skipjack Tonijn is een aanvullende kattenvoeding op basis van natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit. Deze voeding is speciaal samengesteld voor katten met een lage energiebehoefte, zoals katten met overgewicht, een hartziekte, suikerziekte of katten die gecastreerd of gesteriliseerd zijn. Het bevat 50% skipjacktonijn, en deze vis komt vers uit de zee. Hierdoor bevat het voer geen antibiotica of hormonen, wat vaak wel het geval is bij vlees uit fokkerijen. De skipjacktonijn wordt gestoomd en gesneden zonder dat er een chemische behandeling heeft plaatsgevonden. Doordat de voeding in zijn eigen vocht geconserveerd wordt blijven zo veel mogelijk van de oorspronkelijke voedingsstoffen bewaard en behoudt het voer zijn pure smaak. Daardoor zal uw kat van deze maaltijd kunnen smullen!  

Almo Nature Classic Light met Skipjack Tonijn wordt geproduceerd zonder dat daar conserveringsmiddelen, kleurstoffen of voedingsstoffen aan toegevoegd worden. Hierdoor heeft het voer een heerlijke pure smaak en alle essentiële voedingsstoffen zijn rechtstreeks afkomstig uit de vis. Het wordt hierdoor echter aangeraden om geregeld van de verschillende varianten van de blikvoeding af te wisselen, zodat uw kat de juiste hoeveelheid van alle voedingsstoffen binnenkrijgt.

Dus bent u op zoek naar een smakelijke en pure dieetvoeding voor uw kat? Koop dan nu Almo Nature Classic Light met Skipjack Tonijn goedkoop online bij Brekz!

De houdbaarheid van Almo Nature Classic Light met Skipjack Tonijn staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Almo Nature Classic Light met Skipjack Tonijn

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Het wordt aangeraden om Almo Nature Classic Light met Skipjack Tonijn te combineren met droogvoer en om regelmatig af te wisselen tussen de verschillende smaken natvoer voor een gezond en lang leven. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Voedingsadvies Almo Nature Classic Light met Skipjack Tonijn
Gewicht kat (kg) Hoeveelheid voeding 
Gram
4 110 nat en 35 droog
6 165 nat en 55 droog
8 220 nat en 70 droog
10 275 nat en 85 droog
12 330 nat en 105 droog

 

Ingrediënten Almo Nature Classic Light met Skipjack Tonijn

Skipjack tonijn (50%), visbouillon (47%), rijst (3%). 

Analytische bestanddelen:

Vocht (82%), ruw eiwit (16%), ruw vet (0,5%), ruwe as (3%), ruwe vezels (1%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen:

Almo Nature Classic Light met Skipjack Tonijn bevat geen toegevoegde voedingsmiddelen. 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Almo Nature Classic Light met Skipjack Tonijn? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Almo Nature nat kattenvoer op onze website. We beschikken over een ruim aanbod aan (blik)voeding in verschillende smaken, waaronder Almo Nature Classic Light met Oostdwergtonijn. Zo kunt u uw kat een afwisselende maaltijd aanbieden. 

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie