Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X
Op werkdagen voor 14.00uur besteld, dezelfde dag verstuurd!
Eenvoudig bestellen

 • Kies uw product
 • Vul gegevens in
 • Reken veilig af

Almo Nature Classic Jelly Tonijn & Kip met Ham 55 gr

Almo Nature Classic Jelly Tonijn & Kip met Ham 55 gr Vergroten
 • Verpakking
 • Aantal
 •  
 • Per 24
 • € 17.95
 •  

Almo Nature Classic Jelly Tonijn & Kip met Ham 55 gram is een hoogwaardige aanvullende voeding voor volwassen katten van alle rassen.

 • Zeer smakelijke aanvullende voeding;
 • Rijk aan heerlijke kipfilet
 • Vrij van chemische toevoegingen

Meer details

Almo Nature Classic Jelly Tonijn & Kip met Ham

Almo Nature Classic Jelly Tonijn & Kip met Ham is aanvullende voeding op het dagelijkse droogvoer van uw kat. Het voer is geschikt voor katten van alle leeftijden. Almo richt zich op het produceren van voeding die uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten bestaat. Zo komt het voer het dichtst in de buurt van het voedsel dat een kat in het wild ook zou eten. De kip en de tonijn die in het voer verwerkt zit is dusdanig natuurlijk dat het zelfs geschikt zou zijn voor menselijk consumptie. Het voer wordt aangeboden in de vorm van een gelei om zo de kans op de vorming van haarballen te verkleinen. Daarnaast zorgt gelei ervoor dat uw kat tegelijkertijd voldoende vocht binnenkrijgt. In het voer zit kip verwerkt dat afkomstig is van vrije uitloop kippen. Ook de tonijn heeft in een vrije omgeving rond kunnen zwemmen. Er is geen gebruik gemaakt van hormonen of antibiotica om de kippen of tonijn te fokken en te kweken. Er is uitsluitend natuurlijk kippenvlees en tonijn in verwerkt.

Almo Nature Classic Jelly Tonijn & Kip met Ham wordt uitsluitend met natuurlijke grondstoffen en ingrediënten geproduceerd. In het voer zijn geen conserveringsmiddelen gebruikt. Op deze manier wordt de voeding zo dicht mogelijk bij zijn natuurlijke substantie gehouden. Ook zijn er geen kleurstoffen gebruikt die puur bedoelt zouden zijn om het uiterlijk van het voer te verbeteren. De ham die in het voer verwerkt zit is ook van natuurlijke afkomst. Door gebruik te maken van uitsluitend natuurlijke ingrediënten heeft het voer een uitstekende smaak. Hierdoor zullen zelfs de meest kieskeurige eters van het voer kunnen genieten.

U kunt Almo Nature Classic Jelly Tonijn & Kip met Ham online goedkoop bij ons bestellen.

De houdbaarheid van Almo Nature Classic Jelly Tonijn & Kip met Ham staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Almo Nature Classic Jelly Tonijn & Kip met Ham

Tonijnbouillon (53,5%), tonijnfilet (19,9%), kip (19,9%), ham (4%), rijst (1%).

Analytische bestandsdelen
Vocht (83%), ruw eiwit (13%), ruw vet (0,3%), ruwe as (1%), ruwe vezels (1%).

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Almo Nature Classic Jelly Tonijn & Kip met Ham

Gewicht van de kat in KG Hoeveelheid voer in gram
4 110

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ander voer?

Bent u in plaats van Almo Nature Classic Jelly Tonijn & Kip met Ham op zoek naar ander voer voor uw kat kijk dan eens naar Almo Nature Classic Cuisine Kipfilet en Kaas. Voor een volledig overzicht kunt u kijken bij al het natvoer van Almo.

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie