Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X
Op werkdagen voor 14.00uur besteld, dezelfde dag verstuurd!
Eenvoudig bestellen

 • Kies uw product
 • Vul gegevens in
 • Reken veilig af

Almo Nature Classic Jelly Tonijn & Jonge Ansjovis 55 gr

Almo Nature Classic Jelly Tonijn & Jonge Ansjovis 55 gr Vergroten
 • Verpakking
 • Aantal
 •  
 • Per 24
 • € 17.95
 •  

Almo Nature Classic Jelly Tonijn & Jonge Ansjovis 55 gram is een hoogwaardige aanvullende voeding voor volwassen katten van alle rassen.

 • Zeer smakelijke aanvullende voeding
 • Rijk aan heerlijke vis
 • Vrij van chemische toevoegingen

Meer details

Almo Nature Classic Jelly Tonijn & Jonge Ansjovis

Almo Nature Classic Jelly Tonijn & Jonge Ansjovis is een kattenvoeding die helpt bij het verwijderen van haarballen. De voeding bevat pure vis (minstens 26%) en plantaardige gelatine. Deze gelatine is een natuurlijk middel dat helpt bij het oplossen van de haarballen die vormen doordat uw kat zichzelf wast. De tonijn en de ansjovis, die oorspronkelijk voor menselijke consumptie bestemd waren, zijn gestoomd. De voeding bevat geen conserveringsmiddelen en kleurstoffen. Alle voedingsstoffen zijn rechtstreeks afkomstig uit de tonijn en ansjovis. Doordat de tonijn en ansjovis afkomstig zijn uit de zee bevat de voeding geen hormonen en antibiotica, wat wel vaak het geval is bij vis uit fokkerijen. Dit draagt bij aan de puurheid van het product, waar uw kat van zal kunnen genieten.

Rozemarijnolie en een mengeling van alfa-tocopherol houden Almo Nature Classic Jelly Tonijn & Jonge Ansjovis lang houdbaar en stabiel. Fruct-oligosacchariden stimuleren de groei van bifidobacteriën en ondersteunen de beschermende en reinigende functie van de darmslijmvliezen. Alle belangrijke voedingsstoffen zijn dus rechtstreeks afkomstig uit de vis. Het wordt hierdoor echter aangeraden om geregeld van de verschillende varianten van de natvoeding af te wisselen, zodat uw kat de juiste hoeveelheid van alle voedingsstoffen binnenkrijgt.

Dus bent u op zoek naar een pure en smakelijke voeding voor uw kat met haarballen? Koop dan nu Almo Nature Classic Jelly Tonijn & Jonge Ansjovis goedkoop online bij Brekz!

De houdbaarheid van Almo Nature Classic Jelly Tonijn & Jonge Ansjovis staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Almo Nature Classic Jelly Tonijn & Jonge Ansjovis

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Het wordt aangeraden om Almo Nature Classic Jelly Tonijn & Jonge Ansjovis te combineren met droogvoer en om regelmatig af te wisselen tussen de verschillende smaken natvoer voor een gezond en lang leven. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Voedingsadvies Almo Nature Classic Jelly Tonijn & Jonge Ansjovis
Gewicht kat (kg) Hoeveelheid voeding 
Gram
4 100-140 nat en 35 droog
6 165 nat en 55 droog
8 220 nat en 70 droog
10 275 nat en 85 droog
12 330 nat en 105 droog

 

Ingrediënten Almo Nature Classic Jelly Tonijn & Jonge Ansjovis

Tonijnbouillon (48,5%), tonijn (46%), jonge ansjovis (5%), rijst (0,5%).
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Almo Nature Classic Jelly Tonijn & Jonge Ansjovis? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Almo Nature nat kattenvoer op onze website. We beschikken over een ruim aanbod aan (blik)voeding in verschillende smaken, zoals Almo Nature Classic Jelly Tonijn en Garnalen en Almo Nature Classic Jelly met Kip. Zo kunt u uw kat een afwisselende maaltijd aanbieden.

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie